Marele Premiu al Japoniei - Suzuka
Prezentarea cursei | Timpi antrenamente | Timpi calificăriDetalii circuit | Curiozități | Vremea

HEIDFELD SCAPĂ NEVĂTĂMAT DINTR-UN ACCIDENT MAJOR

Nick Heidfeld's wreck Nick Heidfeld a fost victima unui terifiant accident, în timpul desfășurării antrenamentelor de vineri la Suzuka. Germanul a scăpat nevătămat, dar sesiunea a fost oprită pentru curățarea pistei de resturile de monopost. 

"Monpostul meu era în stare bună de dimineață" a declarat pilotul, "și executam niște teste comparative ale anvelopelor, când am ieșit în virajul Esse. Am subvirat, iar rezultatul a fost derapajul pe iarbă și pe pietriș. A fost un impact foarte puternic, dar din fericire am intrat cu spatele și am reușit să scap cu bine."

La sfărșitul sesiunii de antrenamente, timpul său de 1:37.665 stabilit anterior accidentului i-a adus poziția a-13-a. Coechipierul său, Kimi Raikkonen a fost al-15-lea. "Am executat astăzi programul stabilit fără probleme. Este un circuit foarte bun, dar încă nu sunt obișnuit cu el" a declarat finlandezul.

Patronul echipei, Pete Sauber, s-a declarat satisfăcut cu evoluția echipei. "Înaintea accidentului, Nick s-a comportat satisfăcător, era al-9-lea. Suntem fericiți că a scăpat cu bine dintr-un accident grav. Kimi mai are, însă, de învățat acest circuit."

 

12 octombrie 2001

Trimite aceasta pagina unui prieten interesat
E-mail:



Cu noi ești în centrul acțiunii ...