Colaborare în lumea F1

Acest site a fost creat din dorința de a aduce mai aproape lumea F1 mai aproape de fanii ei din România. Dar cum acest site este la început, am nevoie de ajutorul celor interesați pentru a-l face mai interesant, mai aproape de vreți dvs, fanii F1, să fie. Astfel, această pagină este creată pentru toți dintre voi ce doriți să sprijiniți acest proiect.

1. Banner Exchange: Pentru webmasteri, ce au un site (de preferat, axat pe F1 sau alte sporturi de gen), vă ofer posibilitatea reclamei reciproce. Mai jos se află linkul bannerul site-ului formulaunu.tripod.com, pe care îl veți insera în pagina dvs. După inserare, trimiteți-mi un e-mail pentru confirmare, împreună cu bannerul dvs/codul HTML pentru a-l insera pe paginile mele (eventual, dacă aveți o preferință precizați !!!).

 Cod HTML:

<a title="F1Fan Club România" href="http://formulaunu.tripod.com"> <img="http://formulaunu.tripod.com/images/banner1.jpg"> </a>

2. Colaborare: Pentru cei pasionați de lumea F1, care navighează mult pe site-urile de gen, avem întotdeauna loc de găzduire a informațiilor obținute, articolelor, sau a linkurilor către adrese interesante. Condiții: orice material ce va fi publicat va fi scris în limba română, poate fi transmis sub formă de pagină HTML sau text. Pentru o colaborare de durată transmite-mi un e-mail.

 

Trimite aceasta pagina unui prieten interesat
E-mail: