Despre noi

Echipa BadNews Production este formată din fani înfocați al Formulei 1. Acest site l-am conceput pentru a oferi tuturor acelora dintre voi care iubesc acest sport posibilitatea de a afla cât mai multe despre echipa sau piloții preferați (luând în considerare faptul că în România aceste date se găsesc greu sau deloc).

Acest site este creat fără a avea mari pretenții în web design (suntem la început) dar am pus ceva osul la treabă pentru el. Orice reclamație, dorință sau cerință a voastră își va găsi locul pe acest site, trebuie doar să ne-o semnalați. Totodată suntem deschiși la orice colaborare și așteptăm să vă alăturați acestui proiect care are la bază trei idei pricipale:

1. Internetul este locul unde totul (idei, imagini, aplicații) trebuie să se afle liber (fără taxare, fără condiții impuse), respectiv și pe acest site;

2. Acest site este deschis tuturor celor ce vor să participe la el, cu o idee sau chiar cu articole personale ce vor fi publicate pe acest site, cu aplicații (patch-uri pentru simulatoarele de gen, screensavere etc.).

3. Acest site nu este COMERCIAL. Tot ce se va afla pe acest site va include cât mai puțină reclamă posibilă (cele ce vor fi vor avea legătură directă cu lumea F1, de preferat din România). Mai multe despre acestea găsiți la pagina de colaborare.

BadNews Production